Gullermukkens blog

Gullermukkens blog

Om bloggen

Her skriver jeg om nogle af mine interesser: familie, håndarbejde, livretter m.v. Du kan derfor se nogle af de projekter, som jeg udfordrer min funktionsevne og min og families tålmodighed med.

Kringle-strik

StrikketøjetPosted by Birgitte Hedahl Køster Mon, September 02, 2013 20:48:41
Det går meget langsomt fremad med 'Kringle' fra bogen 'Strik i stor stil'. Jeg er faktisk ved at strikke den for 2. gang. Selvom jeg kom godt fra start og kun manglede det ene ærme, så måtte jeg pille det hele op igen, da blusen af en eller anden årsag blev flere numre for stor! Øv, jeg hader at pille op, da det jo så er spildt arbejde. Til gengæld ved jeg jo også godt, at arbejdet er endnu mere spildt, hvis jeg får lavet noget, som jeg ikke er tilfreds med og derfor ikke vil bruge. Så er det ikke kun spild af arbejde, men også af materialer. Så forfra igen. Det ser i det mindste ud til, at lykkedes denne gang.

Så stor var den første udgave. Jeg overvejede, om jeg havde strikket forkert i mønstret og derfor ligger blusen faktisk dobbelt her. Hvis jeg har strikket forkert, ja, så er begge sider i det mindste lige forkerte.
Jeg er også gået fra at strikke A-modellen til at strikke den 'lige' udgave istedet. Samtidig er jeg gået ned til pind 2½ ved perlestrik-mønstrer og jeg kan allerede se stor forskel.

Forhåbentlig er ovennævnte ændringer nok, for jeg tror da ikke, at jeg orker at strikke blusen 3. gang.

  • Comments(0)//blog.gullermukken.dk/#post278