Gullermukkens blog

Gullermukkens blog

Om bloggen

Her skriver jeg om nogle af mine interesser: familie, håndarbejde, livretter m.v. Du kan derfor se nogle af de projekter, som jeg udfordrer min funktionsevne og min og families tålmodighed med.

Bøger og onlinekøb

BøgerPosted by Birgitte Hedahl Køster Tue, September 03, 2013 12:12:59
Nogle gange går det godt og andre gange, går det knapt så godt.
Jeg havde glædet mig så meget til at få bøgerne fra www.sommerfuglen.dk - og især bogen af Lene Holme Samsøe : Babystrik på pind3 3. Men ak - istedet har jeg modtaget en bog med lignende titel : Babystrik på pinde 3½ - 4 - også af Lene Holme Samsøe. Godt nok har bøgerne næsten samme titel, men indholdet er trods alt lidt forskelligt.
Øv! Sådan kan det nogle gange gå, når man handler online. Nu afventer jeg svar fra sommerfuglen, hvordan vi lige får byttet til den rigtige bog.
Selve pakken var ellers så flot
Og imens kan jeg så nyde, at jeg fik købt endnu en Lene Holme Samsøe bog : Mere feminint strik. Bogen er nemlig på tilbud i Netto i øjeblikket til den blotte sum af 49,95 kr. Et rent kup.
Update: Sommerfuglen har svaret, at de sender den rigtige bog sammen med en returkuvert, så jeg kan sende den forkerte bog retur. Dejligt, at det kunne gå så let.

  • Comments(0)//blog.gullermukken.dk/#post280