Gullermukkens blog

Gullermukkens blog

Om bloggen

Her skriver jeg om nogle af mine interesser: familie, håndarbejde, livretter m.v. Du kan derfor se nogle af de projekter, som jeg udfordrer min funktionsevne og min og families tålmodighed med.

Rammevæv

VævningPosted by Birgitte Hedahl Køster Sat, December 12, 2015 16:18:21
Selvom der er altid er mere at lære om strik, hækling og patchwork, så kunne jeg også godt tænke mit at lære noget helt andet: Vævning.

Derfor ønskede jeg mig en rammevæv i fødselsdagsgave og jeg må have været lidt sød, for jeg fik mit ønske opfyldt på min fødselsdag i onsdags: En Emilie Rammevæv i 50 cm. bredde.

Torsdag brugte jeg til at montere de få enkelte dele, der fulgte med. I første omgang lykkedes det mig at få dem monteret forkert! og så måtte jeg afmontere det hele igen og starte forfra.

Fredag så jeg youtube - og youtube - og endelig var jeg klar til at få væven 'trådet' sidst på eftermiddagen. Jeg så lidt mere youtube og gik i gang med at væve nogle klude i vaffelmønster.

Lørdag fortsatte jeg med at væve og blev færdig med både klud 1, 2 og 3 færdig.
Jeg tror, at det bliver nogle fine gulvklude.
Jeg fortsatmed en rød klud
Og dernæst en sort klud og endte derfor med gulvklude i 3 forskellige farver.

Jeg har puttet alle tre klude i vaskemaskinen og er spændt på, om de ændrer sig meget under vask.
Kludene er vævet med almindelig hvid ID-garn som trend og Heavy Cotton 8/8 som islæt. Det var garn, som jeg havde på lager fra hækle- og strikkeprojekter.
  • Comments(0)//blog.gullermukken.dk/#post434