Gullermukkens blog

Gullermukkens blog

Om bloggen

Her skriver jeg om nogle af mine interesser: familie, håndarbejde, livretter m.v. Du kan derfor se nogle af de projekter, som jeg udfordrer min funktionsevne og min og families tålmodighed med.

Er SMØR den hemmelige ingrediens?

SlikPosted by Birgitte Hedahl Køster Sun, March 11, 2012 22:15:41

I går sad jeg og så en udsendelse med Mette Blomsterberg. Det var et af juleprogrammerne og derfor blev der lavet konfekt, bla. kokostrøffel. I programmet forklarer Mette Blomsterberg, at fløden varmes sammen med kokos og herefter smeltes chokoladen med i gryden. Til sidst tilsættes SMØR. Massen stilles til afkøling og derefter dyppes trøflen i smeltet chokolade.

Den opskrift kunne jeg virkelig godt tænke mig at prøve, og straks går jeg ind på programmets hjemmeside og finder opskriften :

http://www.dr.dk/DR1/det-soede-liv/Opskrifter/2010/Jul/uds_2/20101206113243.htm

Og tænk, der står ikke noget som helst om smør??

Til morgen ser jeg TV2 Morgen tv. Idag er der 2 piger, der laver 'juleflødekarameller'.

Vi ser, hvordan nogle af ingredienserne varmes - og så følger 127 andre indslag. Pigerne er så tilbage og tænk - karamelmassen er nu færdig og skal have tilsat smag m.v. Pigerne siger' Det er bare en helt almindelig grund flødekaramelmasse, med fløde og SMØR'. Jeg går ind på programmets hjemmeside og finder opskriften på julekarameller her:

http://opskrifter-dyn.tv2.dk/article.php?id=1693430

Og tænk, der står ikke noget som helst om smør???

Er SMØR simpelthen 'den hemmelige ingrediens'?

  • Comments(0)//blog.gullermukken.dk/#post44