Gullermukkens blog

Gullermukkens blog

Om bloggen

Her skriver jeg om nogle af mine interesser: familie, håndarbejde, livretter m.v. Du kan derfor se nogle af de projekter, som jeg udfordrer min funktionsevne og min og families tålmodighed med.

Fødselsdagskort med stofrester

PapirPosted by Birgitte Hedahl Køster Wed, May 02, 2018 19:33:38
På en eller anden måde, så står jeg altid og mangler fødselsdagskort. Jeg køber jævnligt en lille stak - men vupti - så er jeg udgået for kort igen.

Jeg prøver i øjeblikket at få brugt nogle af mine stofrester og stoffer fra lageret og i den forbindelse så jeg nogle meget inspirerende videoer fra StitchesbyJulia.

Man kan selvfølgelig også sy stofrester på kort!

Frem med akvarelblokken og skær og fold nogle kort.

Lidt applikation og forskellige prøver på designs.lidt freemotion-quiltning med sort tråd på kit-farvet lagenlærred og eksperimentering med Derwant Inktense i blok og pencils.

Farverne skal i forbindelse med vand for at blive permanente på stoffet. Det får farverne til at flyde lidt ud og jeg beslutter derfor for at klippe motiverne ud af stoffet.


Sådan ser kortene ud inden i. Jeg overvejer, om jeg skal beklæde bagsiden af forsiden med noget papir, men jeg tror ikke, at det bliver pænere med det.


Så kan jeg klare maj-måneds fødselsdage - med hensyn til fødselsdagskort!

  • Comments(0)//blog.gullermukken.dk/#post462