Gullermukkens blog

Gullermukkens blog

Om bloggen

Her skriver jeg om nogle af mine interesser: familie, håndarbejde, livretter m.v. Du kan derfor se nogle af de projekter, som jeg udfordrer min funktionsevne og min og families tålmodighed med.

Mynte i massevis

Mad fra havenPosted by Birgitte Hedahl Køster Sun, October 07, 2012 16:23:28
I øjeblikket står mynten og ser så indbydende ud i haven. Jeg vil rigtig gerne få brugt noget af det og samtidig forlænge glæden ved at have sine egne krydderurter i haven. Indtil nu har vi bare nydt at pifte rabarbersaften op med lidt hakket mynte. Nu er efteråret jo faktisk kommet og inden længe ser mynten nok ikke længere så indbydende ud, så jeg vil igang med nogle af de forskellige ideer.

Her i familien har vi ikke så megen erfaring med mynte, så jeg må prøve mig frem med nye opskrifter, selvom Michael foreslår at den bruges i Mojitos og her er der da også nogle forskellige af slagsen.

Det kunne være spændende at prøve en mynteis med chokolade, når jeg nu har fået den ismaskine sidste jul. Eller den mere syrlige sorbet-is, Mynte-lime-sorbet.

Eller måske prøve at skifte rosenbladene ud med mynteblade og lave kandiseredemynteblade. Der er i øvrigt også en anden måde at kandisere blade og blomster på.

Hvad med Melon i Myntesukker eller myntesalt?

Jeg tror ikke jeg har mod på myntegele, som Viden om Mad bla. foreslår. Det kunne jo også bare blive til at hakke nogle mynteblade og fryse ned i isterninger.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.