Gullermukkens blog

Gullermukkens blog

Om bloggen

Her skriver jeg om nogle af mine interesser: familie, håndarbejde, livretter m.v. Du kan derfor se nogle af de projekter, som jeg udfordrer min funktionsevne og min og families tålmodighed med.

Babytæppe med stitchery

Patchwork håndsyetPosted by Birgitte Hedahl Køster Tue, April 16, 2013 12:33:26
Idag blev jeg færdig med toppen til en babyquilt, som jeg længe har haft lyst til at sy. I disse dage er gigten meget slem i mine arme og derfor kan jeg ikke strikke, hækle eller løfte noget som helst over ½ kg. Det er grunden til, at jeg valgte at påbegynde et nyt arbejde, inden jeg havde afsluttet 2 andre igangværende. Jeg kunne godt holde ud at applikere og brodere lidt. Da babytæpper samtidig er 'små' projekter og dermed meget mere overskuelige end store tæpper, så blev det til dette

Nu kan det være, at jeg kan komme lidt videre med min I spy quilt, for idag har jeg både modtaget bytte-lapper fra 2 andre I spy-byttere tillige med at jeg har modtaget nogle af de stoffer, som jeg har købt i onlinebutikken hos Hannes Patchwork. Så er noget at sy, mens jeg venter på stoffet fra England.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.