Gullermukkens blog

Gullermukkens blog

Om bloggen

Her skriver jeg om nogle af mine interesser: familie, håndarbejde, livretter m.v. Du kan derfor se nogle af de projekter, som jeg udfordrer min funktionsevne og min og families tålmodighed med.

Quilt a la Amish

Patchwork håndsyetPosted by Birgitte Hedahl Køster Mon, April 29, 2013 09:54:31
Nogle gange er man bare så heldig. Jeg fik foræret nogle af Marti Michells patchwork skabeloner af min svigermor, som åbenbart havde forkøbt sig lidt. De skønne skabeloner skulle selvfølgelig afprøves og jeg fandt lige et projekt, som jeg havde alle stofferne liggende til, nemlig denne quilt, som du kan se her http://sentimentalstitches.net/wp-content/uploads/2013/04/IMG_2267.jpg

Det fremgår ikke, hvad denne quilt hedder, men den er mærket 'Amish' på hjemmesiden og vises sammen med andre Amish-quilts med ensfarvede stoffer.

Og av av. Det var måske lige det skære-arbejde, der trickede de i forvejen dårlige arme. Øv, hvor er det irriterende. Jeg håber, at jeg kan få syet lidt, hvis jeg nu syer langsomt smiley

Og så langt er jeg nået den 17. juni

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.