Gullermukkens blog

Gullermukkens blog

Om bloggen

Her skriver jeg om nogle af mine interesser: familie, håndarbejde, livretter m.v. Du kan derfor se nogle af de projekter, som jeg udfordrer min funktionsevne og min og families tålmodighed med.

Hjemmelavede flødeboller

SlikPosted by Birgitte Hedahl Køster Fri, June 07, 2013 09:50:27
For et par år siden prøvede jeg at lave hjemmelavede flødeboller. Jeg synes, at de var superlækre og også nemme at lave. Det eneste minus var, at jeg manglede en ordentlig bund! Mange opskrifter, som jeg fandt, havde marcipanbunde og den synes jeg er alt for søde. Derfor prøvede jeg dengang med nogle 'småkager' af tuilles-dej og det var ok. Så hørte jeg forleden, at man jo kunne forsøge med nogle rice crispy treats som bund til flødeboller. Det tror jeg også, at jeg vil forsøge på et tidspunkt.

Prøv at se her: http://pernilleshimmel.blogspot.dk/2012/08/rice-krispies-treats.html hvordan man laver RCT (Rice Crispy Treat)

Og skulle du ikke vide, hvordan man laver flødeboller, så er der en rigtig god video her

Der er tekster på, så man også kan følge med på dansk og der kommer rigtig mange gode informationer og forklaringer på, hvorfor man gør sådan.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.