Gullermukkens blog

Gullermukkens blog

Om bloggen

Her skriver jeg om nogle af mine interesser: familie, håndarbejde, livretter m.v. Du kan derfor se nogle af de projekter, som jeg udfordrer min funktionsevne og min og families tålmodighed med.

Nåle og tekstil penne

Patchwork diversePosted by Birgitte Hedahl Køster Wed, February 19, 2014 16:31:14
Jeg manglede lige at få skrevet og påsyet en quiltlabel. Til samme formål havde jeg for nogen tid siden købt en permanent marker fra Prym. Nu da jeg så fik den pakket op, så virkede den bare ikke! Virkelig ærgerligt.
I stedet købte jeg så en textil pen fra penol. Det er mere som en tuds og skriver faktisk heller ikke særlig pænt, men det kan da gå an.
Da jeg alligevel shoppede online, så ledte jeg lige efter nogle let-trådende nåle, som jeg har set på tidligere. Jeg fik købt 2 pakker og blev lige interesseret i nogle af de andre nåle til symaskinen.
Her blev det bla. til topstitch-maskinnåle samt quilte-maskinnåle. Glæder mig til at prøve nogle af dem af, når min symaskine er tilbage fra reparation.

En hjælpsom sjæl viste mig denne side, hvor man kan blive klogere på de forskellige nåle.
http://www.schmetzneedles.com/learning/pdf/schmetz-needle-chart.pdf

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.