Gullermukkens blog

Gullermukkens blog

Om bloggen

Her skriver jeg om nogle af mine interesser: familie, håndarbejde, livretter m.v. Du kan derfor se nogle af de projekter, som jeg udfordrer min funktionsevne og min og families tålmodighed med.

Hæklet sjal med blomster

HæklerierPosted by Birgitte Hedahl Køster Tue, May 19, 2015 11:39:54
Min datter afslutter snart 3.g og jeg er for en gang skyld i god tid med beklædning. Jeg fandt en kjole, som jeg lige tænke mig - og samtidig passe. Det eneste minus var, at der var bare skuldre. Det er jeg slet ikke til. Jeg så et hæklet sjal med blomster og tænkte, at sådan nogle lignende blomster, havde jeg faktisk liggende fra et strandet projekt. På et tidspunkt fik jeg hæklet rigtig mange blomster af mine garnrester og disse blomster skulle have været syet til et gulvtæppe. Men sådan gik det ikke og nu har blomsterne ligget i en del år i en pose gemt væk.

Jeg sorterede nogle af de blå, grønne, råhvid og gule blomster fra og lagde på en række. Så igang med at hækle dem sammen.
Det går ret hurtigt, når det bare er luftmaskebuer og fastmasker.
Jeg er tilfreds med resultatet og synes, at sjalet passer fint til kjolen. Nu skal det så bare blokkes.
Der gik ca. 2½ nøgle almindeligt bomuldsgarn sjalet - selvfølgelig garnet til blomsterne.
Det er en opskrift ud fra mit eget hoved, men du kan måske se, hvordan blomsterne er hæklet sammen på billedet herunder.
  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.